20111207

NEXT?

Spm: done
UPNM selection: on going
P.O.P: 15 days

Akhirnye habis jugak SPM yang selama ini memenatkan tubuh dan usus aku untuk mentelaah buku. Tamatlah zaman sebagai seorang pelajar tapi bukan sebagai 'BOY'. Baki beberapa hari kat maktab amat bermakna untuk aku jadikan memori diselitkan kat dalam hard disk otak aku nie. Walaupun dah 2 hari aku abis exam, kadang2 terasa bosan jugak bila x belajar.

Pagi: PT(physical training)
        makan, tido, main psp, on9, selection, etc...
Tengahari: makan, movie, tido
Malam: movie

Bosan kosai dowh...Lagi 3 hari baru start latihan POP. Masa yang sibuk bakal bermula. Kembalilah ke zaman batu macam taun lepas. Serius shit penat( ini x de kaitan dengan blogserius.blogspot.com). Khamis pulak medical, x-ray + ujian darah. Kenapa hambar sangat lepas SPM nie. TOOLOOOONNGlah.....
Bile aku teringat balik tarikh cantik taun nie 11.11.2011 ada gak bende best berlaku...

Macam gambar kat bawah nie:

lepas sesi bermaafan dan restu dengan guru, staf tentera dan staf mess


Aku rase nie la gambar terakhir yang ada guru kelas aku. FULL STRENGTH 17/17. CUKUP.  Seminggu sebelum paper last, Prinsip Perakuanan, memang menyeksakan. Mentaly really super tired. Tambahan budak2 yang dah abes exam dapat balik. Tinggalah hanya beberapa orang kat maktab nie dengan ditemani F4. Kelas selama 5 hari walaupun penat tapi alhamdullilah membantu time paper last aritu. Thanks ma'am.

time kelas akaun. dapat lolipop sebagai penghilang bosan dan semangat


Maka habislah dan tamatlah cerita pasal belajar bagi taun nie. STOP. Next? HHmmmm, perjalanan baru bermula apabila detik terakhir SPM tamat...

zenith brotherhood(5 zeta)
be proud to be zenith...


1 comment:

  1. Lawak doe gambar lollipop tu haha aku nampak kau

    ReplyDelete